Trabzon'da Torba Yasa Protestosu

Perşembe günü Ankara'da düzenlenecek olan mitinge giden Trabzon'da faaliyette bulunan KESK üyeleri, Samsun Garında Samsunlu sendika üyelerince karşılandı. Türk-İş'in de destek verdiği karşılama sonrasında pankart açılarak sloganlar eşliğinde, Cumhuriyet C

Trabzon'da Torba Yasa Protestosu

Perşembe günü Ankara'da düzenlenecek olan mitinge giden Trabzon'da faaliyette bulunan KESK üyeleri, Samsun Garında Samsunlu sendika üyelerince karşılandı. Türk-İş'in de destek verdiği karşılama sonrasında pankart açılarak sloganlar eşliğinde, Cumhuriyet Caddesi üzerinden hareketle AK Parti İl Binası'na kadar yüründü.

Parti binası önünde toplanıldığı sırada bir vatandaşın eliyle siyasi bir parti işareti yapması üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı. Burada bir açıklama yapan Hamide Yiğit, Torba Yasa Tasarısı'na karşı sendikaların el ele vererek ortak hareket ettiklerini söyledi. Perşembe günü TBMM'ye yürüyeceklerini belirten Yiğit, "Tasarı ile haklarımız ellerimizden gidiyor, gençlerimiz sermayenin esiri durumuna düşüyor. Bu tasarıyı istemiyoruz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi. Grup daha sonra dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel