Trabzon'da terörist yakalandı!

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü’nce, terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması amacıyla Trabzon ve Ağrı'da ortak operasyon gerçekleştirildi. Operasyonun Trabzon ayağında, örgütün Doğubayazıt il

Trabzon'da terörist yakalandı!

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü’nce, terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması amacıyla Trabzon ve Ağrı'da ortak operasyon gerçekleştirildi. Operasyonun Trabzon ayağında, örgütün Doğubayazıt ilçe sorumlusu olduğu ve bu ilçede gerçekleştirilen eylemleri organize ettiği belirtilen E. S. (40), Beşikdüzü ilçesinde yakalandı. Bir hafta önce saklanmak amacıyla Trabzon'a geldiği belirtilen Erdal Sayın, bugün sabah saatlerinde Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sonrası Ağrı Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

Operasyon çerçevesinde, yine terör örgütü üyesi 10 kişinin de Ağrı'da gözaltına alındığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel