Trabzon'da telefon ile dolandırıldılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine gelen 55 yaşındaki S.S ile 60 yaşındaki H.Ç, telefon dolandırıcılarının mağduru oldukları söyleyerek şikayetçi oldu. Edinilen bilgiye göre; şüphelinin çekiliş kampanyasını kazandığını

Trabzon'da telefon ile dolandırıldılar

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine gelen 55 yaşındaki S.S ile 60 yaşındaki H.Ç, telefon dolandırıcılarının mağduru oldukları söyleyerek şikayetçi oldu. Edinilen bilgiye göre; şüphelinin çekiliş kampanyasını kazandığını söyleyip S.S’ye cep telefonu yoluyla 4.735 TL dolandırdı. Polis ekipleri şüphelinin Ankara ilinde ikamet ettiğini tespit etti. Şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.  

H.Ç, ise Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesinde ikamet ediyordu. Çalan telefonuna cevap verdi. telefonun diğer ucundaki kendisini polis olarak tanıtarak şahsı ikna etti. H.Ç, bu şahısın sözleri kanınca 6 Bin TL’yi belirttiği hesap noktasına aktardı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan H.Ç, İl emniyet müdürlüğüne giderek polis ekiplerinden yardım istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel