Trabzon'da telefon dayağı

Trabzon'da dolmuş minibüsünde telefon ile yüksek sesle konuşan kişiye, yolculardan önce uyarı ardından da meydan dayağı geldi.Trabzon'un Fatih Mahallesinde bindiği dolmuş minibüsünde yüksek sesle cep telefonuyla konuşan B.Ş (28) adlı kişinin bu tarz konuş

Trabzon'da telefon dayağı

Trabzon'da dolmuş minibüsünde telefon ile yüksek sesle konuşan kişiye, yolculardan önce uyarı ardından da meydan dayağı geldi.

Trabzon'un Fatih Mahallesinde bindiği dolmuş minibüsünde yüksek sesle cep telefonuyla konuşan B.Ş (28) adlı kişinin bu tarz konuşmasından minibüste bulunan diğer yolcular rahatsız oldu.
 
Dolmuş sürücüsünün ve yolcuların tüm uyarılarına rağmen yüksek sesle telefonda konuşmaya devam eden B.Ş' tüm ikazlar durdurmayınca ve yanında oturan bir bayana tekme atınca, dolmuş içerisinde bulunan yolcular, sürücüden aracın durdurulmasını istedi. 
 
Telefon ile konuşan kişiyi yaka paça aşağı indiren 4-5 kişi olduğu ifade edilen diğer yolcular tarafından feci şekilde dövüldüler. Olay yerine çağırılan ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan B. Ş, dolmuş şoförü A.Y ve isimlerini bilmediği yolculardan şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler