Trabzon'da teknoloji fuarı!

Net Organizasyon ve ADG Fuarcılık Genel Koordinatörü Evren Sofuoğlu, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde 10 kez gerçekleştirilecek olan fuarda yeni ürün ve markaların tanıtılacağını belirterek,"ADG Fuarcılık ve Net Organizasyon işbirliği ile ülkemizin sayıl

Trabzon'da teknoloji fuarı!

Net Organizasyon ve ADG Fuarcılık Genel Koordinatörü Evren Sofuoğlu, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde 10 kez gerçekleştirilecek olan fuarda yeni ürün ve markaların tanıtılacağını belirterek,"ADG Fuarcılık ve Net Organizasyon işbirliği ile ülkemizin sayılı fuar merkezlerinden olan Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde 10. kez gerçekleştirilecek Uluslararası Yapı Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı YAPITECH'te bu yıl 88 katılımcı firma 15 bine yakın ziyaretçiyi bekliyoruz.

 

Trabzon'da ve Karadeniz Bölgesi'nin genelinde yapı sektörü adına önemli adımlar atmasına, iş bağlantılarının gerçekleştirilmesine zemin oluşturan fuar, hedef kitlelere ulaşmanın en hızlı yolu olmaya devam ediyor. Bölgedeki yapı endüstrisinin gelişimine katkı sağlarken, yeni iş bağlantılarının kurulması ve yeni iş sahalarının oluşturulmasına destek olan fuar, sektörün seçkin firmalarının yeni ürün ve hizmetlerini doğrudan kullanıcısına sunduğu Karadeniz Bölgesi'nin ilk ve tek yapı fuarı olma özelliği taşıyor. Sektördeki son gelişmelerin takip

edilebildiği fuarda, katılımcı firmalar yeni teknolojilerini, ürün ve hizmetlerin bölgeden ve ülke genelinden gelen ziyaretçilere bire bir tanıtma fırsatı buluyor" dedi.

Sofuoğlu, yurt dışında da çalışma yaptıklarına dikkat çekerek "Önceki yıllarda Gürcistan ile çalışmalar yapıyorduk, komşu ülkeler olarak oradan 100'e yakın ziyaretçi ağırlıyorduk. Bu yıl bir farklılık yaptık ve sadece Gürcistan değil İran'dan ithalatçılar gelip fuarımızı ziyaret ediyor. Gürcistan, Azerbaycan, Almanya'dan 10 kişilik bir ekip geliyor. Kendileri bu fuarı görmek istediklerini dile getirdi, bizleri aradılar onları da misafir ediyoruz. Çok uzak ülkelerden gelecek misafirlerimiz var.

 

Uluslararası platform düzenleyecek bir fuar olacaktır" diye konuştu.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Erkut Çelebi de organizasyona destek verdiklerini belirterek, bu tür fuarların Trabzon'un ekonomisine çok önemli katkı sağlayıcağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler