Trabzon'da tecavüz davası!

Trabzon'da kaçırdıkları kadına tecavüz ettikleri ve cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan 4 sanık, 14 yıl 2 ay ile 23 yıl 4 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına, G.B'ye sila

Trabzon'da tecavüz davası!

Trabzon'da kaçırdıkları kadına tecavüz ettikleri ve cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan 4 sanık, 14 yıl 2 ay ile 23 yıl 4 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına, G.B'ye silah tehdidiyle araca bindirerek götürdükleri yol kenarında ''tecavüz ettikleri'' ve ''cinsel istismarda bulundukları'' gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanıklar G.Ş. ve T.B. ile tutuksuz yargılanan E.Y. ve A.Y. katıldı. Tarafların avukatları da duruşmada hazır bulundu.

Son sözü sorulan sanıklardan G.Ş, ''Suçsuz muyum suçlu muyum mahkeme karar versin. Beraatimi istiyorum'' dedi. Diğer sanıklar ise suçsuz olduklarını belirterek beraatlerini talep etti.

Mahkeme heyeti, cezalarında çeşitli nedenlerle indirim yaptığı 4 sanıktan T.B'ye ''tecavüz'' ve ''alıkoyma'' suçlarına karıştığı ve ''sanık G.Ş'ye suçta yardım ettiği'' gerekçesiyle toplam 23 yıl 4 ay, G.Ş'ye ''tecavüz'' ve ''alıkoyma'' suçlarından 20 yıl 10 ay hapis cezası verdi. Heyet, E.Y. ile A.Y'yi ''tecavüz suçuna yardım etme'' ve ''alıkoyma'' suçlarından 14'er yıl 2'şer ay hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel