Trabzon'da taş yağmuru

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Yomra İlçesi Kılıçlı Mahallesinde çok ilginç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre;  hafta sonu evinde oturan H.G, çatıya taş yağdığını fark edince panikleyerek 156 ekiplerini aradı ve Jandarmaya durumu bil

Trabzon'da taş yağmuru

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Yomra İlçesi Kılıçlı Mahallesinde çok ilginç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre;  hafta sonu evinde oturan H.G, çatıya taş yağdığını fark edince panikleyerek 156 ekiplerini aradı ve Jandarmaya durumu bildirdi. Olay yerine gelen Yomra İlçe Jandarma ekipleri yapmış oldukları incelemede aynı mahallede bulunan bir fabrikanın şantiyesinde taş patlatması yapıldığını tespit etti.

Dinamit ile yapılan taş patlama sırasında şantiyeden fırlayan taşlar H.G’nin evinin çatısına düşerek eve zarar verdiği öğrenildi. Şantiyenin sorumlu şefi karakoldaki ifadesinin ardından H.G’nin evine verilen zararının karşılanacağı ifade etmesinin ardından serbest bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler