Trabzon'da tartışma kanlı bitti!

Trabzon'un Of ilçesinde yapımı süren HES inşaatında çalışanlar arasında çıkan tartışma hastanede bitti. E.S, O.I, Ö.D, K.K ve C.S isimli şahıslar arasında yaşanan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.S'nin bacağı kırılırken, O.I de ayak

Trabzon'da tartışma kanlı bitti!

Trabzon'un Of ilçesinde yapımı süren HES inşaatında çalışanlar arasında çıkan tartışma hastanede bitti.

E.S, O.I, Ö.D, K.K ve C.S isimli şahıslar arasında yaşanan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.S'nin bacağı kırılırken, O.I de ayak topuğundan bıçakla yaralandı.

Diğer kişilerde aldıkları darbeler sonucu yaralandı. Yaralılar, Of Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İfadeleri alınan şahıslar daha sonra serbest bırakıldı.

KAYDIRAKTAN DÜŞEN ÇOCUK YARALANDI

Trabzon'un Hayrat ilçesinde kaydıraktan düşen bir çocuk yaralandı. 9 yaşındaki M.A, kaydıraktan kayarken yere düştü. Önce Of Devlet Hastanesi'ne ardından da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan çocuk tedavi altına alındı.

ÇARŞIBAŞI'NDA GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde bir otobüs içerisindeki poşetlerde yapılan aramada çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Çarşıbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler otobüste bulunan bir kişiye ait koliler içerisinde yaptığı aramada bin 790 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Sigaralar Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edilirken ifadesi alınan şahıs serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel