Trabzon'da talep yerli araçlar

  Yaklaşık 250 kadar çeşitli marka otomobil, minübüs ve jeplerin yer aldığı araba pazarında fiyatlar 3 bin TL ile 50 bin TL arasında değişiyor.Yakıt fiyatlarının artması satışları olumsuz yönde etkilediğini belirten satıcılar araba fiyatların çok fazla ar

Trabzon'da talep yerli araçlar

 

 

Yaklaşık 250 kadar çeşitli marka otomobil, minübüs ve jeplerin yer aldığı araba pazarında fiyatlar 3 bin TL ile 50 bin TL arasında değişiyor.

Yakıt fiyatlarının artması satışları olumsuz yönde etkilediğini belirten satıcılar araba fiyatların çok fazla artmamasına rağmen alıcı bulamadıklarından yakınıyor.

 

20120715aw000126_01.jpg

 

Bazı satıcılar araçlarını 3-4 aydır pazara getirmesine rağmen müşteri bulmadıklarını belirtirken, özellikle yerli araç satıcıları hemen müşteri bulduklarını söylüyor.

 

 

20120715aw000126_03.jpg

 

Yerli araçların masrafı daha az olduğundan lüks otomobillere alım güçlerinin yetmediğini belirten vatandaşlar özellikle yaz mevsiminde arabalara daha çok ihtiyaç duyduklarını ifade ettiler.

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel