Trabzon'da şüpheli polisin kucağına düştü!

Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nde uygulama yapan polis ekipleri 30 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisini yakalayarak gözaltına aldı.Edinilen bilgiye göre, Çömlekçi Mahallesi’nde kafe ve otellere yönelik olarak uygulama yapan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asay

Trabzon'da şüpheli polisin kucağına düştü!

Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nde uygulama yapan polis ekipleri 30 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisini yakalayarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Çömlekçi Mahallesi’nde kafe ve otellere yönelik olarak uygulama yapan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Masası ekipleri çoğunluğu dolandırıcılık suçu olan 30 ayrı suçtan aranan A.U.’yu yakalayarak gözaltına aldı. A.U.’nun yapılan sorgusunda toplam 30 yıllık kesinleşmiş hapis cezası olan bir cezaevi firarisi olduğu belirlendi. Adliyeye çıkartılan A.U. (32) çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel