Trabzon'da sular yine kesildi

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Trabzon-Maçka yolu Kutlugün Köyü mevkiinde yürüttüğü yol yapım çalışmaları nedeni ile ana ishale hattında meydana gelen su patlaması neticesinde bu sabahtan itibaren şehre su verilemiyor.Perşembe gününde itibaren Trabzon Be

Trabzon'da sular yine kesildi

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Trabzon-Maçka yolu Kutlugün Köyü mevkiinde yürüttüğü yol yapım çalışmaları nedeni ile ana ishale hattında meydana gelen su patlaması neticesinde bu sabahtan itibaren şehre su verilemiyor.

Perşembe gününde itibaren Trabzon Belediyesi’nin ana ishale hattının deplase edilmesi sonrasında daha önce 3 gün sonra verileceği belirtilen su Cuma günü saat 19.30’dan itibaren şehre verilmiş ve şehrin büyük bir kısmında sular akmaya başlamıştı. Ancak bu sabah daha önce kaynak yapılan boruların birinde meydana gelen patlama neticesinde Trabzon’a yeniden su verilemiyor.

Alçakta olan ve depoları dolu olan mahallelerde su kesintisi yaşanmazken, deposu küçük olan ve yüksek kesimlerdeki yerleşim yerlerinde su kesintisinin yaşandığı belirtildi. Trabzon Belediyesi ekiplerinin patlağın olduğu bölgede kaynak çalışmalarına hemen başladığı ve bu geceden itibaren kente yeniden su verilmeye başlanacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel