Trabzon'da Su tepkisi büyüyor

Trabzon’da uzun süredir yaşanan su kesintisi tepkilere neden olurken, Trabzon Belediyesi’nin yaptığı “Su kesintisi sona erdi şehre su verildi” açıklamasının ardından haber61 haber merkezine tepkiler çığ gibi yağmaya başladı.Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün

Trabzon'da Su tepkisi büyüyor

Trabzon’da uzun süredir yaşanan su kesintisi tepkilere neden olurken, Trabzon Belediyesi’nin yaptığı “Su kesintisi sona erdi şehre su verildi” açıklamasının ardından haber61 haber merkezine tepkiler çığ gibi yağmaya başladı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Trabzon-Maçka yolu Kutlugün Köyü mevkiinde yürüttüğü yol yapım çalışmaları nedeni ile ana ishale hattında meydana gelen su patlaması neticesinde Trabzon’da kesilen sular Trabzon Belediyesi’nin  “yoğun çalışmaları neticesinde gece saat 00.30’dan itibaren yeniden şehre su verilmeye başlandı. Şehrin alçak ve orta yüksek kesimleri gece su ile buluşurken, yüksek kesimlerine 19 Ocak Pazar günü öğlen saatlerinden sonra ulaşabildi.” Şeklinde açıklama yapmasına rağmen haber61 haber merkezine ulaşan Trabzonlular sularının akmadığı şeklinde görüş belirttiler.

Haber61 haber merkezine ulaşan Trabzonlular “Yeter artık canımıza tak etti, bu kadar uzun su kesintisi olurmu, birde sular verildi diye bizle dalga geçiyorlar nereye verildi bu sular, Trabzon’da su kesintisi sona erdi diyorlar, acaba biz mi Trabzon’da yaşamıyoruz ya da sayın başkan İstanbul’da ki evinde suları akıyor görüp Trabzon’da sular akıyor mesajımı veriyor. Ya biz nerede yaşadığımızı bilmiyoruz yada bu açıklamayı yapanlar bilmiyor” şeklinde tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel