Trabzon'da spor yapmayan kalmayacak

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından ortaklaşa yapılan gençleri kaynaştırmak için düzenlediği 'herkes için spor' etkinliği Trabzon Yavuz Selim futbol sahasında başladı.  Etkinliğe Gençlik Hizmetleri v

Trabzon'da spor yapmayan kalmayacak
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından ortaklaşa yapılan gençleri kaynaştırmak için düzenlediği 'herkes için spor' etkinliği Trabzon Yavuz Selim futbol sahasında başladı. 
 
Etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı antrenörler sporcular ile çok sayıda vatandaş katıldı. Trabzon da ilk kez düzenlenen "Herkes İçin Spor " etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Kurulan 19 adet şişme oyun grubunda minik sporcular doyasıya eğlendi. 
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı Trabzon'da spor kültürünün yaygınlaştırılması, halka sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak ve yaygınlaştırmak için birçok proje ürettiklerini söyledi.
Yazıcı, Herkes İçin Spor Federasyonu ile minik sporcuların yıl içersinde belli zamanlarda bu tür organizasyonlar ile hem spor yapmalarını, hem de gönüllerince eğlenmeleri sağladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel