Trabzon'da şok intihar

Derecik’te lise öğrencisi Abdullah Sali Facebook’ta ‘kafama sıkar giderim’ mesajını yayınladıktan bir saat sonra kendi yatağında intihar etti Lise öğrencisiydi Akçaabat lise öğrencisinin intiharıyla sarsıldı. Trabzon’un Akçaabat İlçesi Derecik Beldesine b

Trabzon'da şok intihar
Derecik’te lise öğrencisi Abdullah Sali Facebook’ta ‘kafama sıkar giderim’ mesajını yayınladıktan bir saat sonra kendi yatağında intihar etti
 
Lise öğrencisiydi
 
Akçaabat lise öğrencisinin intiharıyla sarsıldı. Trabzon’un Akçaabat İlçesi Derecik Beldesine bağlı Yolbaşı Mahallesi’nde Derecik Lisesi son sınıf öğrencisi, Abdullah Sali (18), önceki akşam saatlerinde evinde kalbine silahla tek el ateş ederek intihar etti.
 
Tarladan döndüm
 
Olayı anlatan acılı anne Memnun Sali şunları söyledi; “Akşam saatlerinde tarladan eve geldim. Çocuğumun telefonu çalınca odasına girdim. Kulağında kulaklık vardı, müzik sesi geliyordu. Uyuyor sandım. Gözleri yarı açık olan çocuğumu uyandırmak için yanına gittiğimde silah gördüm”
 
Oyuncak sandık
 
“Silahı oyuncak sandım. Hemen eşimi çağırdım bu tabanca kimin diye sorduğumda bana, bizim olduğunu söyledi. Adeta şok olduk. Babası Abdullah’ın üzerini çıkarınca kalbinin üzerindeki mermi izini görünce yere yığıldım. Neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum.”
 
Okulda tören düzenlendi
 
Abdullah Sali’nin cenazesi Derecik Lisesi’ne getirilerek burada arkadaşları ve öğretmenleriyle beraber tören düzenlendi. Törende konuşan okul Müdürü Mehmet Bayram, “Öğrencimiz okulda dereceleri bulunan büyük şeyler vaat ettiğimiz birisiydi. Hiç beklemezdik ondan böyle bir şey” dedi. Olayı anlatan acılı anne Mumnun Sali, “Çocuğumu akşamüzeri tavuklara yem ver dedim ben tarlaya gittim. Akşam saatlerinde tarladan eve geldim. Evde otururken çocuğumun telefonu çaldı. Bakmayınca bende neden bakmıyor diye odasına girdim. Çocuğumun kulağında kulaklık vardı. Müzik sesi geliyordu. Uyuyor sandım. Yanına gittiğimde çocuğumun gözleri yarı açık duruyordu. Tuhafıma gitti tam uyandırıyordum ki yanında bir silah gördüm.”
 
Kan lekesi yoktu
 
Tabancayı oyuncak sandığını söyleyen anne Sali, “Hemen eşim Halit’i çağırdım bu tabanca kimin diye sorduğumda Bana bizim olduğunu söyledi. Çocuğumun üzerinde kan lekesi aradım bulamadım. Babası üzerini çıkarınca kalbinin üzerindeki mermi izini görünce yere yığıldım. Feryatlarımı duyan komsular eve akın ettiler.
 
Hiçbir sorunu yoktu
 
Oğlu Abdullah’ın hiçbir sorunu olmadığını okula gidip geldiğini söyleyen anne Sali, “Okulda bir sorunu var mı bilmiyorum. Sadece çocuğum okurken dershaneye gitmek istiyordu biz ona bu kadar yorulma seneye okulun bitince gidersin dedik. Ama o bize bir senemin boşa gideceğini söyledi. Bunun üzerine bizde onu dershaneye verdik” dedi.
 
‘Kafama sıkar giderim’
 
Sinir krizi geçiren baba Halit Sali’yi çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalışırken babanın söylediği sözler yürekleri parçaladı. Baba Sali, “Oğlumu omuzlardan omuza dolaştırıyorlar. Ne yaptın kendine. Evlat acısı çekilmiyor yavrum diye” feryat etti. Öte yandan Apdullah Sali’nin intihar etmeden yaklaşık 1 saat önce sosyal medyada ‘kafama sıkar giderim’ notunu paylaştığı görüldü. Abdullah Sali’nin cenazesi dün ikindi namazına müteakip kılınan cenazenin ardından Yolbaşı Mahallesinden son yolculuğuna uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel