Trabzon'da silahlı yaralamaya 11 yıl!

 Trabzon'da, yaklaşık üç yıl önce otomobil lastiği yüzünden çıkan tartışmada bir kişiyi silahla yaralamak suçundan yargılanan sanık 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon 1 Ağır ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz yargılanan H.A hazır bulun

Trabzon'da silahlı yaralamaya 11 yıl!

 Trabzon'da, yaklaşık üç yıl önce otomobil lastiği yüzünden çıkan tartışmada bir kişiyi silahla yaralamak suçundan yargılanan sanık 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 1 Ağır ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz yargılanan H.A hazır bulundu. Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık H.A'ya önce Y.V'yi öldürmeye teşebbüs suçundan önce müebbet hapis verdi. Sanığın cezasını olayın teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle 14 yıl hapse indiren mahkeme heyeti, daha sonra sanığın  suçunu kabul etmesi sebebiyle tekrar indirime giderek

11 yıl 8 ay hapis olarak belirledi. Mahkeme heyeti, aynı olayla ilgili yargılanan diğer sanıklar R.T ile S.Y'nin beraatine hükmetti.

Olay, Değirmendere Mahallesi Bağkur Sanayi Sitesi'nde 6 Temmuz 2010 da meydana geldi. Y.V ile S.Y arasında iki  oto lastiğinin arızalı olması yüzünden kavga çıkmış olayın ardından Y.V de tabancayla vurularak yaralanmıştı.

Olayın ardından Y.V'nin vurulmasına ilişkin H.A, R.T ve S.Y hakkında dava açılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel