Trabzon'da silah baskını yapıldı

Trabzon'da bir eve düzenlenen operasyonda, bir av tüfeği, çok sayıda silah parçası ve mermi ile 27 çakı ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Sürmene ilçesi Çavuşlu Mahallesi'nde oturan S.D'ye ait bir evde, silah ve mühimmat kaçakçılığı yapıldığı yönündeki i

Trabzon'da silah baskını yapıldı

Trabzon'da bir eve düzenlenen operasyonda, bir av tüfeği, çok sayıda silah parçası ve mermi ile 27 çakı ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Sürmene ilçesi Çavuşlu Mahallesi'nde oturan S.D'ye ait bir evde, silah ve mühimmat kaçakçılığı yapıldığı yönündeki istihbaratı değerlendiren Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mahkemeden alınan arama kararının ardından eve sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada, 11 adet mermi, 53 tabanca kabza kapağı, 13 tabanca yayı, 5 şarjör yayı, 13 adet silah kabza vidası, 2 adet silah gövde tutucu pimi, bir yarı otomatik av tüfeği ile 27 adet çakı elde edildi. Silah ve mühimmatlara polislerce el konuldu.

Polis, hakkında silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlamasıyla yasal işlem başlattığı ve operasyon sırasında evde olmayan ev sahibi S.D'yi yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel