Trabzon'da şiddet artıyor!

Haber61.NET - Haber Servisi - Trabzon'da yaşayan vatandaşlar son dönemlerde sinilerine hakim olamayınca soluğu kavga etmede alıyor. Uzmanlar ise bu durumu ekonomiye bağlıyor. Hemen Hemen Trabzon'un her sokağında şiddeti görmek mümkün olmaya başlarken şidd

Trabzon'da şiddet artıyor!

Haber61.NET - Haber Servisi - Trabzon'da yaşayan vatandaşlar son dönemlerde sinilerine hakim olamayınca soluğu kavga etmede alıyor. Uzmanlar ise bu durumu ekonomiye bağlıyor. Hemen Hemen Trabzon'un her sokağında şiddeti görmek mümkün olmaya başlarken şiddetin artış olduğu 155 verilerine yansıyan ihbarlar ilede doğrulanıyor.

Son yedi gün içerisinde hem aile için hem de sokak ortasında çıkan kavgalarda polis ekiplerinden yardım isteyenlerin sayısı tüm il genelinde 25 olurken şehir merkezinde bir gecede sokak ortasında meydana gelen şiddet olduğu sekiz olduğu öğrenildi.  

Düzköy İlçesinde seçimi kaybeden Muhtar Adayı alkol aldıktan sonra yaşamış olduğu semtte bulunan kahvehaneye gelerek kendisine oy vermeyen seçmen ile tartıştı. Çıkan tartışma bir süre sonra yerini arbedeye ve kavga çıktı önce kahve sakinleri olayı yatıştırdı sonra ise olay karakolluk oldu.

Tonya İlçesinde İse taksi durağında sıra kavgası yapan sürücülere Polis müdahale etti. F.L ile N.D, arasında sıra yüzünden çıkan tartışma bir süre sonra arbedeye döndü. Bir süre sonra çevredeki vatandaşlar olay müdahale etti. Polisler şahısları zor ayırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler