Trabzon'da SGK kaç kişiye hizmet veriyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Trabzon Müdürü Musa Bulut, insan odaklı kurum olarak vatandaşı memnun edici faaliyet yürütmeyi kendilerine hedef seçtiklerini söyledi.Bulut,yaptığı açıklamada, 2006 yılında SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı kurumlarının birleştiri

Trabzon'da SGK kaç kişiye hizmet veriyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Trabzon Müdürü Musa Bulut, insan odaklı kurum olarak vatandaşı memnun edici faaliyet yürütmeyi kendilerine hedef seçtiklerini söyledi.

Bulut,yaptığı açıklamada, 2006 yılında SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı kurumlarının birleştirilerek SGK oluşturulduğunu belirterek, "Sosyal güvenlik reformunun bütün süreçlerinin tamamlanması ile vatandaşlarımızın tamamı sosyal güvenlik şemsiyesi içine dahil edildi. SGK, bütün vatandaşlarımıza hizmet götürmektedir" dedi.
 
SGK Trabzon Müdürlüğü'nün günde kaç kişiye hizmet verdiğini tespit amacıyla çalışma yaptıklarını ifade eden Bulut, "Çalışma sonuçları bize günde ortalama 2 bin 100 kişinin kurumumuzu ziyaret ettiğini gösterdi. Ay sonlarında ise bu rakamın 3 bin geçtiğini tespit ettik. Yani günde ortalama 2 bin 500 kişiden hesaplandığında ayda yaklaşık 75 bin kişiye hizmet veriyoruz" diye konuştu.
 
Bulut, insan odaklı kurum olarak vatandaşı memnun edici faaliyet yürütmeyi kendilerine hedef seçtiklerini anlatarak, şunları söyledi:
 
"SGK, sürekli vatandaşın işinin olduğu kurum. Türkiye genelinde yaptırılan ankette, hizmet alan vatandaşların yüzde 80'inin memnun olduğu belirlenmiş. Bu bizim için yeterli değil, hedefimiz yüzde yüz memnuniyet sağlamak."
 
SGK Trabzon Müdürlüğü'nün ülke genelindeki 14'üncü koordinatör müdürlük olduğunu vurgulayan Bulut, koordinatörlük ile Giresun, Rize, Gümüşhane ve Bayburt'un da müdürlüklerine bağlandığını ifade etti.
 
Bulut, vatandaşları kayıtdışı ile mücadeleye destek olmaya davet ederek, ücretsiz Alo 170 hattına ulaşabileceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel