Trabzon'da Sevişenlere kızdı gölü ikiye böldü

 -Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı beldesi sınırları içerisinde bulunan Sera Gölü’nün kenarında arazisi bulunan Gürbüz Özkan, 17 yıl önce göl kenarında 500 kişiye hitap eden dinlenme tesisi açtı. Her şey iyi giderken 5 yıl önce lokantanın giriş

Trabzon'da Sevişenlere kızdı  gölü ikiye böldü

 

-Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı beldesi sınırları içerisinde bulunan Sera Gölü’nün kenarında arazisi bulunan Gürbüz Özkan, 17 yıl önce göl kenarında 500 kişiye hitap eden dinlenme tesisi açtı. Her şey iyi giderken 5 yıl önce lokantanın girişindeki yol, imara aykırı olduğu gerekçesiyle belediye tarafından trafiğe kapatıldı. Uzun mahkeme sürecinin ardından yolu açtırdı. Son olarak, bir ay önce heyelan gerekçesiyle göl kenarındaki dağda yapılan toprak tahkimatı yüzünden yol tekrar ulaşıma kapatıldı. Merkeze 500 metre mesafedeki lokantasına, yolun kapalı olması nedeniyle şu anda 10 kilometrelik arka yoldan ulaşıldığını kaydeden Özkan, “Yolun 4-5 ayda açılacağı söyleniyor. Nereye başvurduysam çözüm bulamadım” diye dert yandı.

 

ÖPÜŞÜYOR SEVİŞİYORLAR

Geçici olarak tesisini kapatan, bu arada onlarca dilekçe ile yasal hakkını arayan 46 yaşındaki, 6 çocuk babası Gürbüz Özkan yolu bir türlü trafiğe açtıramadı. Tesisi kapalı bir şekilde bekleyen İşletmeci önceki hafta akşam saatlerinde karşıdan karşıya çektiği çelik telle gölü ikiye böldü. Çelik telle bir de sal bağlayan Gürbüz Özkan bunun gerekçesi olarak da ,  “özellikle akşam saatlerinde göl üzerinde sandallarla ve su bisikletleriyle gezindi yapanlar gelip benim tesisimin kenarındaki gözden uzak yerlere gelerek öpüşüyorlar sevişiyorlar. Benim evim, ailem çocuklarım burada bunun önüne geçemeyince böyle bir tedbir aldım” dedi

 

MUHATAP BULAMIYORUM

Şu ana kadar kimsenin bu konuda şikayetçi olmadığını kaydeden Gürbüz Özkan, “Kimseden korkum yok, kanun herkese eşit olmalı. Önce bana yapılan haksızlık giderilsin, sonra benim yaptıklarımı sorgulasınlar. Buraya hangi kurumun baktığı bile belli değil, turizm bölgesi nedeniyle turizm müdürlüğümü, yoksa Çevre il müdürlüğümü, belediye mi  yoksa DSİ mi bilmiyorum muhatap bulamıyorum. Bu yaptığım iş doğal hakkım. Benim gölde sal kullanma hakkım var, bu telle kendime yol yaptım” dedi.

 Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı ise, olayı yeni duyduğunu ve araştırıldığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel