Trabzon'da sevgi engel tanımadı

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi’nde yaşayan ve doğuştan iki eli ile iki kolu olmayan Engin Şafak (46) dün hayatının en mutlu gününü yaşadı. Vakfıkebir’de yalnız yaşayan Engin Şafak, internette tanıştığı aslen Fatsalı olan ancak İstanbul’da yaşayan Selma Salb

Trabzon'da sevgi engel tanımadı
Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi’nde yaşayan ve doğuştan iki eli ile iki kolu olmayan Engin Şafak (46) dün hayatının en mutlu gününü yaşadı.
 
Vakfıkebir’de yalnız yaşayan Engin Şafak, internette tanıştığı aslen Fatsalı olan ancak İstanbul’da yaşayan Selma Salbaş (40) ile uzun zamandır sürdürdüğü arkadaşlığını dün evlilikle noktaladı. Selma Şafak’ın küçük yaşlarda kısmi felç geçirdiği onun dışında bir engelinin olmadığı öğrenilirken, dün gerçekleştirilen bu evlilik İlçe sakinlerinin de büyük ilgisine sebep oldu.Yeni evli çiftin nikahını Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta kıyarken, nikah şahitliklerini ise çiftin yakınları yaptı.
 
Öte yandan Vakfıkebir Belediyesi Meclis üyesi aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Vakfıkebir esnafından Eyüp Yavuz yeni evli çiftin bir yıllık gıda masrafını karşılama sözü verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel