Trabzon'da serada esrar yetiştiriyordu!

 Trabzon İl jandarma Komutanlığa bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar birimi Araklı İlçesi ilçe merkezi ile Yeşilçe köyünde G.K’ya ait iki ayrı adrese baskın düzenledi. Jandarma ekiplerinin düzenlemiş olduğu baskında G.K’ya ait olduğu belirlenen bir serada

Trabzon'da serada esrar yetiştiriyordu!

 

Trabzon İl jandarma Komutanlığa bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar birimi Araklı İlçesi ilçe merkezi ile Yeşilçe köyünde G.K’ya ait iki ayrı adrese baskın düzenledi. Jandarma ekiplerinin düzenlemiş olduğu baskında G.K’ya ait olduğu belirlenen bir serada esrar yetiştirildiği tespit edildi. Jandarma ekipleri serada yaptıkları çalışmada 65 kök esrar ele geçirirken şahsın Araklı merkez’de bulunan evinde ise 3,5 kg esrarın küçük paketlere paketlenerek “TORBACI” şeklinde tabir elden satıcılara verimekz üzere hazır bekletilirken ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin göz aldın aldığı şahıs bugün adliyeye sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler