Trabzon'da şehit aileleri buluştu

       Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'nce düzenlenen gezi kapsamında Akçaabat'ın Söğütlü Beldesi'ne gelen şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine Söğütlü Belde Belediye Başkanı Metin Gedikli tarafından yemek daveti verildi. Düzenlenen davete Belediy

Trabzon'da şehit aileleri buluştu

 

 

     Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'nce düzenlenen gezi kapsamında Akçaabat'ın Söğütlü Beldesi'ne gelen şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine Söğütlü Belde Belediye Başkanı Metin Gedikli tarafından yemek daveti verildi. Düzenlenen davete Belediye Başkanı Gedikli, Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri katıldı. 

     Gedikli, burada yaptığı konuşmada, şehit ve gazi ailelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ''Toplumumuzda yeni yetişen ve dünyanın gidişatına ayak uyduran varlığımızı kıyamete kadar yaşatabilecek çocuklarımıza, tarihimizi ve nasıl bir mücadele verildiğini anlatmalıyız. Bunların en belirgin örneği siz şehit ve gazi ailelerisiniz. Bu nedenle sizler ile ne kadar gurur duysak azdır'' dedi. 

     Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya, tarihi şan, şeref ve kahramanlıklarla dolu Türk milletinin gücünü inancından, vatana ve milletine olan bağlılığından aldığını ifade ederek, şunları kaydetti: 

     ''Türk milleti tarih boyunca hiçbir milletin ve toplumun egemenliği altında yaşamamış ve üzerinde yaşamış olduğu vatan topraklarını da kanı pahasına korumuştur. Güzel yaşamak bir bedel karşılığındadır. Her bir güzelliğin ve güzel yaşamanın bir bedeli vardır. Bu güzel vatan için de ecdadımız kanıyla ödemiştir.'' 

     Güzelkaya, kendilerini ağırladığı için Belediye Başkanı Gedikli'ye teşekkür plaketi verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel