Trabzon'da seçimin ardından!

CHP’de iç hesaplaşma!CHP’nin Trabzon il genelindeki başarısızlığı, partilileri ikiye böldü. CHP’nin Trabzon teşkilatından bazı isimler önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidecek ve genel başkan ile bir görüşme yapacak. Ankara’ya gidecek olan partililer Trabzon

Trabzon'da seçimin ardından!

CHP’de iç hesaplaşma!

CHP’nin Trabzon il genelindeki başarısızlığı, partilileri ikiye böldü. CHP’nin Trabzon teşkilatından bazı isimler önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidecek ve genel başkan ile bir görüşme yapacak. Ankara’ya gidecek olan partililer Trabzon’da neden başarısız olduklarını genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na anlatacak. Bazı CHP’liler ise Kılıçdaroğlu’na milletvekili Volkan Canalioğlu’nu şikayet edecek. CHP’de görünen o ki yakında iç hesaplaşma başlayacak.

Hüseyin Örs üniversiteye dönüyor!

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs’ün önümüzdeki günlerde Üniversiteye döneceği bildirildi. Örs’ün genel seçimlere kadar Üniversite’de kalacağı ve genel seçim öncesi milletvekili adayı olarak meydanlara ineceği söyleniyor.

Büyükşehir Çimenli’de Ortahisar Atapark’ta olmalı!

AKP Büyükşehir ve Ortahisar Belediye Başkanları mazbatalarını aldıktan sonra koltuklarına oturdu. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Orhan Gümrükçüoğlu’ndan başkanlığı devir aldıktan sonra İl Özel İdaresi’nin Maraş caddesindeki binasına gitti ve oraya yerleşti. Ahmet Metin Genç’in oturduğu bina boş sayılır. Ortahisar’ın tüm birimleri Atapark’taki eski belediye binasında. Ortahisar yeni bir belediye olmasına rağmen eski belediye çalışanları yeni belediyeye geçecek. Bu durumda Ortahisar’ın yeni bir binaya taşınması çok yanlış. Yeni binaya taşınması gereken Büyükşehir Belediyesi olmalı idi… Ki, büyükşehir için de Çimenli’deki İl Özel İdare binası uygundu. Bu yanlışlık herhalde önümüzdeki günlerde giderilir.

Özak’ın tercihi İbrahim Kul!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği için kulis yapan yapana! Genel sekreterlik için çok sayıda ismin gündeme geldiği bildirildi. AKP il Başkanı Adnan Günnar ve milletvekili Faruk Özak’ın tercihinin il özel idaresi genel sekreteri İbrahim Kul olduğu öne sürüldü. Orhan Gümrükçüoğlu’nun ise Kul’a sıcak bakmasına rağmen aceleci olmadığı bildirildi. Bu arada AKP il yönetiminin önemli isimlerinden biri genel sekreterin belirlenmesinde ortak isim üzerinde uzlaşılacağını söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler