Trabzon'da şebekeye büyük darbe

Trabzon'un Arsin ve Yomra ilçelerinde, 55 farklı adresten hırsızlık yaptıkları belirlenen 8 kişi yakalandı. Şahıslardan ele geçirilen 2 ton fındık, 5 cep telefonu, 5 bilgisayar ve ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi.Arsin İlçe Jandarma Komutanlığı t

Trabzon'da şebekeye büyük darbe

Trabzon'un Arsin ve Yomra ilçelerinde, 55 farklı adresten hırsızlık yaptıkları belirlenen 8 kişi yakalandı. Şahıslardan ele geçirilen 2 ton fındık, 5 cep telefonu, 5 bilgisayar ve ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi.

Arsin İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Arsin ve Yomra ilçelerinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarına yönelik çalışma neticesinde, H.M., T.K. ve S.A. Harmandalı Köyü'nde suçüstü yakalandı. Bu şahıslarla birlikte hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen E.A., O.Ö., Z.E., Y.B. ve Y.Y.M. de 3 araçla birlikte yakalandı.

Şahıslarla ilgili tespit edilen adreslerde yapılan aramada ise farklı adresten çaldıkları 2 ton fındık, 5 cep telefonu, 5 bilgisayar ve çeşitli ziynet eşyaları ele geçirildi. Gerekli adli tahkikatın ardından malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Arsin ve Yomra ilçelerinde 55 ev, iş yeri ve resmi kurumdaki hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 8 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevi'ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel