Trabzon'da "Savcıyım" dedi 84 Bin TL çarptı

Trabzon’da bir vatandaşı cep telefonuyla arayarak kendisini savcı olarak tanıtan kişi, 80 bin 192 TL'lik dolandırıcılık yaptı.Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi’nde kendisini başsavcı olarak tanıtan kişi, A.A.'ya “Banka hesabınıza biril

Trabzon'da "Savcıyım" dedi 84 Bin TL çarptı

Trabzon’da bir vatandaşı cep telefonuyla arayarak kendisini savcı olarak tanıtan kişi, 80 bin 192 TL'lik dolandırıcılık yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi’nde kendisini başsavcı olarak tanıtan kişi, A.A.'ya “Banka hesabınıza birileri girdi. Verdiğimiz hesap numarasına banka hesabındaki parayı havale etmen gerekiyor. Aksi takdirde paranız, bilgilerinize ulaşan şahıslar tarafından çekilecek” dedi.
 
Bunun üzerine A.A., verilen hesaba 80 bin 192 lira yatırdı. Parayı yatırdıktan sonra dolandırıldığını anlayın A.A., polise başvurup şikayetçi olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler