Trabzon’da şaşkınlık yaratan olay!

Gürcistan başkenti Tiflis’ten İstanbul’a gitmekte olan yolcu otobüsü ile ilgili ihbar alan Trabzon İl Jandarma ekipleri. Takibata aldıkları otobüsü Trabzon’un Of ilçesinde durdurdular. Otobüste yaptıkları aramalarda ise hayrette düştüler.Gürcistan’da otob

Trabzon’da şaşkınlık yaratan olay!

Gürcistan başkenti Tiflis’ten İstanbul’a gitmekte olan yolcu otobüsü ile ilgili ihbar alan Trabzon İl Jandarma ekipleri. Takibata aldıkları otobüsü Trabzon’un Of ilçesinde durdurdular. Otobüste yaptıkları aramalarda ise hayrette düştüler.

Gürcistan’da otobüse yolcu gibi binen Van nüfusuna kayıtlı İ.B’nin bavullarında 17 bin paket kaçak sigara ele geçirdiler. Jandarma ekipleri İ.B’nin üstünde kimlik araması yaparken ise ikinci bir şok ile karşı karşıya kaldır. Çantaya sığdıramadığı kaçak sigaraları çorap, pantolon ve ellinde poşete koyarak İstanbul’a getirir iken kıskıvrak yakalanan İ.B sorgusu yapılmak üzere göz altına alındı.

17 bine yakın kaçak sigara ile yakalanan İ.B böylelikle bavul ile yapılan kaçakçılıkta rekor kırmış oldu.    
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel