Trabzon'da sakat arabasında tacirci

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesinde önceden almış olduğu istihbaratı değerlendiren Ortahisar İlçe Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Komutanlığı bir işi yeri ile adresi belirlenmiş bir eve baskın düzenledi. Baskı

Trabzon'da sakat arabasında tacirci

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesinde önceden almış olduğu istihbaratı değerlendiren Ortahisar İlçe Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Komutanlığı bir işi yeri ile adresi belirlenmiş bir eve baskın düzenledi. Baskında 2 kiloya yakın uyuşturucu madde, bir adet hassas kantar, 1 adet el yapımı ruhsatsız silah ve bu silaha ait olduğu anlaşılan 3 adet tabanca şarjörü ile 2 adet mermi ele geçirildi.

Jandarma ekiplerini şaşkına çeviren olay ise uyuşturucu maddeyi piyasaya süren kişi oldu. Edinilen bilgiye göre gözaltına alınan Y.Ş, isimli şahıs bedensel engelli olduğu ve uyuşturucu maddeyi engelli aracında sattığı ileri sürüldü. Öte yandan gözaltına alınan A.Ş, B.Ş ve Y.Ş yarın mahkemeye sevk edileceği öğrenildi. Olayla alakalı çalıma başlatıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü

esrar-(4).jpg

esrar-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel