Trabzon'da sağanak yağış bekleniyor

 Meterolojiden soğuk haber: Ülkemizin büyük bir bölümünde yağış var Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek olacak yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, batı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülme

Trabzon'da sağanak yağış bekleniyor

 

Meterolojiden soğuk haber: Ülkemizin büyük bir bölümünde yağış var
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek olacak yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, batı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülmesi tahmin ediliyor.
 
Hava sıcaklığının ise, kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
 
Marmara Bölgesi: Çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusunun akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) eseceği tahmin ediliyor.
 
Ege Bölgesi: Çok bulutlu, bölge genelinin akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Akdeniz Bölgesi: Çok bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Akdeniz ve Göller Yöresi ile öğleden sonra bölge genelinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
İç Anadolu Bölgesi: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Karadeniz Bölgesi: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Doğu Anadolu Bölgesi; parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin batısı, Muş ve Bitlis çevreleri ile gece saatlerinde hafif olmak üzere Erzurum, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelnin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Kilis, Gaziantep, Adıyaman, Batman ve Diyarbakır çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 
Ankara: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14
 
İstanbul: Çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9
 
İzmir: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20
 
Adana: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 20
 
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 20
 
Samsun: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11
 
Trabzon: Çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14
 
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı 9
 
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel