Trabzon'da sağanak sıkıntısı

Trabzon’da bugün aralıklı olarak yağan sağanak yağmur yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Geçtiğim günlerde de benzer sıkıntıyı yaşayan Trabzonlular "sağanak yağış korkulu rüyamız oldu" gibi yorumlar yapmaya başladılar. 2 Nolu Bostancı Mahallesi Ka

Trabzon'da sağanak sıkıntısı
Trabzon’da bugün aralıklı olarak yağan sağanak yağmur yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Geçtiğim günlerde de benzer sıkıntıyı yaşayan Trabzonlular "sağanak yağış korkulu rüyamız oldu" gibi yorumlar yapmaya başladılar.
 
20140909aw188543_01-(1).jpg
2 Nolu Bostancı Mahallesi Kayabaşı Caddesi’nde bazı iş yerleri ile bazı evlerin alt katlarına su basarken, maddi hasar meydana geldi. İşyeri sahiplerinden Hüseyin Yazıcı, deposunu daha önce de yağan yağmur yüzünden 4 kez su bastığını belirtirken kendi imkanlarıyla deposunu temizlemeye çalıştığını söyledi.
20140909aw188543_02.jpg
Belediye yetkililerine gerekli önlemi almaları konusunda dilekçe vermelerine rağmen bir sonuç alamadıklarından yakınan Yazıcı, her yağmur yağdığında mağduriyet yaşadıklarını belirtti. 
20140909aw188543_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel