Trabzon'da şafak baskınında 8 tutuklama

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da şafak vakti yapılan ve 11 ayrı adreste eş zamanlı operasyon ile gözaltına alınan 11 kişinin 8’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildiği öğrenildi. 3 kişinin ise denetimli serbestlikten sal

Trabzon'da şafak baskınında 8 tutuklama

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da şafak vakti yapılan ve 11 ayrı adreste eş zamanlı operasyon ile gözaltına alınan 11 kişinin 8’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildiği öğrenildi. 3 kişinin ise denetimli serbestlikten salı verildiği ifade edildi. Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünün (KOM) yaklaşık 70 polis ile başlatmış olduğu çalışma sonrası mahkemeye sevk edilen Fatih U. Fırat K. Fatih Ş. Adem C. Fatih Ç. Erol F. Onur A. Haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak iddiası ile cezaevine gönderilirken İbrahim C. Coşkun K.  ve Serkan K. Denetimli Serbestlik ile salı verildiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel