Trabzon'da şafak baskını 11 gözaltı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da 11 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenleyen polis bu adreste yaşayan 11 kişiyi gözaltına alarak emniyete getirdi. Edinilen bilgiye göre; Trabzon emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekip

Trabzon'da şafak baskını 11 gözaltı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da 11 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenleyen polis bu adreste yaşayan 11 kişiyi gözaltına alarak emniyete getirdi. Edinilen bilgiye göre; Trabzon emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri bir süredir yakından takip ettiği uyuşturucu satıcılarını savcılık talimatıyla baskın düzenledi.

Yaklaşık 70 polis ve 21 ekip arabası ile yapılan operasyonda Trabzon sokaklarına zehir sattıkları ileri sürülen Fatih U. Fırat K. İbrahim C. Serkan K. Fatih Ş. Adem C. Coşkun K. Fatih Ç. Erol F. Onur A’yı sabah 04:00’de gözaltına ekipler emniyet müdürlüğüne getirerek ifadelerini aldı.

KOM Şube’de tutulan uyuşturucu satıcıları buradaki işlemlerinin ardından saat 08:10 sularında tutuklanmak talebiyle Trabzon Başsavcılığına sevk edildi. Öte yandan şahısların kent merkezlerindeki faaliyetleri ile alakası olduğu öne sürülen ve Bahçecik ceza evinde tutuklu bulunan İbrahim F’nin de cezaevi’nde ifade vereceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber :Şükrü Üçüncü 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler