Trabzon'da röntgenciye 6 ay hapis!

Trabzon’da platonik olarak aşık olduğu hemşirenin evine merdiven dayayarak tırmanarak gizlice  röntgencilik yaparken yakalanan genç hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon’un Merkeze bağlı Sayvan Köyünde platonik olarak aşk beslediği hemşirenin evinin penceres

Trabzon'da röntgenciye 6 ay hapis!

Trabzon’da platonik olarak aşık olduğu hemşirenin evine merdiven dayayarak tırmanarak gizlice  röntgencilik yaparken yakalanan genç hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon’un Merkeze bağlı Sayvan Köyünde platonik olarak aşk beslediği hemşirenin evinin penceresine merdiven dayayarak gizlice röntgencilik yaparken yakalanan çılgın aşık A. E yargılandığı mahkeme tarafından 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon Sulh Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında TCK 116/1 maddesi gereği ‘Konut dokunulmazlığını ihlal’ suçlamasıyla hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan A. E (21) ve hemşire A. Ç (27) hazır bulundu.

Mahkeme Başkanı A. E’nin platonik aşk beslediği hemşire A.Ç’nin evinin penceresine merdiven dayayarak evinin içerisini gözlerken suç üzeri yakalandığını ve bu yüzden de bu sucu işlediği kanaatine vararak TCK’nın 116/1 maddesi gereği 6 ay hapis cezasına çarptırırken cezada indirime giderek 5 ay hapis cezasına çarptırarak cezayı erteledi.

Evli 2 çocuk annesi olan A. Ç, yaptığı savunmasında ise, ‘Bu kişi beni sürekli olarak takip eder. Sürekli evimin yakınlarında gezip tur atar. Bu adam yüzünden evimin tüm pencerelerini kapatıyorum. Bu adam evin 2. Katına merdiven dayayıp beni izlerken gördüm. Ben bağırınca komşular yakalayıp dövdü. Şikayetçiyim’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler