Trabzon'da Ramazan sakinliği

Trabzon'daki hastanelerde Ramazan ayı münasebetiyle polikliniklerdeki hasta muayene sayısındaki düşüş dikkat çekiyor. Trabzon'un Kaşüstü Beldesi'nde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile aynı hastanenin bünyesinde faaliyetini sürdüren Numune Ka

Trabzon'da Ramazan sakinliği

Trabzon'daki hastanelerde Ramazan ayı münasebetiyle polikliniklerdeki hasta muayene sayısındaki düşüş dikkat çekiyor. 

Trabzon'un Kaşüstü Beldesi'nde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile aynı hastanenin bünyesinde faaliyetini sürdüren Numune Kampüsü'nde Ramazan'dan önce polikliniklerdeki toplam hasta muayene sayısı yaklaşık 5 bini bulurken Ramazan ayı dolayısıyla bu rakam 3'te 1 oranında geriledi.

Ramazan olması, havaların aşırı sıcak gitmesi, yaylara göç gibi nedenler polikliniklere gelişleri azaltırken, vatandaşlar acil olmayan hastalıklarını ertelediği gözleniyor.

Numune Kampüsü'nde bulunan poliklinikde hasta yoğunluğu yaşanmazken doktorlar hastalarına daha fazla zaman ayırması dikkat çekiyor.

Genellikle dahiliye, ortapedi, noroloji, poliklinikleri yoğun olduğu gözlenirken burada bulunmayıp Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yer alan polikliniklerde muayene olmak isteyen hastalar için ise Numune Kampusü önünden ücretsiz servis aracı kalkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel