Trabzon'da 'Rahmet Ayı Esintileri'

 Trabzon Belediyesi’nin düzenlediği “ Rahmet Ayı Esintileri” adlı ilahi konseri büyük ilgi gördü. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Mustafa Fidan seslendirdiği ilahilerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Grup Hijazz’ın ens

Trabzon'da 'Rahmet Ayı Esintileri'

 Trabzon Belediyesi’nin düzenlediği “ Rahmet Ayı Esintileri” adlı ilahi konseri büyük ilgi gördü. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Mustafa Fidan seslendirdiği ilahilerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Grup Hijazz’ın enstrümanlarıyla eşlik ettiği konsere Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Arsin Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, mahalle muhtarları ve çok sayıda konuk katıldı. Konserde 18 eser seslendiren Mustafa Fidan, izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

Sema gösterisinin de yapıldığı konserin açılışında konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, üç ayların sonuncusu olan mübarek ramazan ayına girerken kültür ve sanat etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, “  İlahilerin bizlere verdiği mesajı çok iyi anlayarak yaşatmaya gayret göstereceğiz. İnşallah bu güzel ayda Zağnos Vadisi’nde de kültür, sanat etkinlikleri düzenleyeceğiz.  Trabzon’da ramazan ayı barıştır, kardeşliktir, hoşgörüdür, maneviyatımızı yaşamaktır,  hissetmektir, bir beraber olmaktır” diye konuştu.

Konserin sonunda Başkan Gümrükçüoğlu seslendirdiği ilahilerle geceye renk katan Mustafa Fidan’a çiçek vererek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler