Trabzon'da Rahip Santoro anıldı

Trabzon'da Santa Maria Katolik Kilisesi'nde 5 Şubat 2006 tarihinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Rahip Andrea Santoro, ölümünün 9'uncu yılında düzenlenen ayinle anıldı. Rahip Andrea Santoro için hayatını kaybettiği İskenderpaşa Mahallesi’nd

Trabzon'da Rahip Santoro anıldı
Trabzon'da Santa Maria Katolik Kilisesi'nde 5 Şubat 2006 tarihinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Rahip Andrea Santoro, ölümünün 9'uncu yılında düzenlenen ayinle anıldı.
 
Rahip Andrea Santoro için hayatını kaybettiği İskenderpaşa Mahallesi’ndeki Santa Maria Katolik Kilisesi'nde bu sabah ayin düzenlendi. Basın mensuplarının alınmadığı ayine Andrea Santoro'nun yakınları ile çeşitli kiliselerden Katolik din adamlarının katıldığı öğrenildi.
 
Santa Maria Kilisesi Rahibi Andrea Santoro, 5 Şubat 2006'da kilisede uğradığı silahlı saldırıda öldü. Santoro'yu tabancayla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve o tarihte 16 yaşında olan Oğuzhan Akdin, Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi’nce 18 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler