Trabzon'da Puanlı Atletizm Şampiyonası

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Dairesi Başkanlığı ile Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2012-2013 Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası, Trabzon Söğütlü Atletizm Sahası'nda yapılan final müsabakalar

Trabzon'da Puanlı Atletizm Şampiyonası

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Dairesi Başkanlığı ile Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2012-2013 Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası, Trabzon Söğütlü Atletizm Sahası'nda yapılan final müsabakaları ile sona erdi. 

 
15-16 Mayıs tarihleri arasında yapılan müsabakalarda kızlarda takım halinde birinciliği Bursa Faik Çelik K.M.Lisesi alırken, ikinciliği İzmir Hayrettin Duran Lisesi, üçüncülüğü ise Mersin Güzel Sanatlar Lisesi kazandı. 
 
Şampiyonada erkeklerde birinci Ankara Mimar Sinan Teknik Endüstri meslek lisesi, ikinci İzmir Hayrettin Duran Lisesi üçüncü Samsun Gülizar Hasan Yılmaz güzel sanatlar lisesi elde ederken, ferdi sporcular ile takım sporlarında şampiyon olanlar Çek Cumhuriyet'inde yapılacak olan İSF seçmelerine katılacaklar. 
 
Trabzon da yapılan ve 16 bayan 16 erkek takımdan toplam 500 yakın sporcunun mücadele ettiği şampiyonada iki Türkiye rekoru kırıldı. Erkekler 200 metrede Batuhan Altıntaş 21.68 derecesiyle yeni Türkiye rekorunun sahibi olurken, 
 
Bin 500 metre kızlarda ise Songül Konak 4.22.85 derecesiyle Türkiye rekoru kırdı. Şampiyonada dereceye girenlere ödüllerini Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ile eski il müdürü Şerif Özgür ile diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler