Trabzon'da postacı amcaya son görev

Maçkalı emekli  Ptt memuru Mehmet Ataç geçirdiği kalp krizi sonu hayatını kaybetti.  77 yaşında vefat eden Ataç Maçka’nın sevinçlerini, kederlerini 32 yıl boyunca  beyaz  bir kağıdın içinde insanlara taşıdı.Maçka halkının ve sevenlerinin gönlünde “postacı

Trabzon'da postacı amcaya son görev

Maçkalı emekli  Ptt memuru Mehmet Ataç geçirdiği kalp krizi sonu hayatını kaybetti.  77 yaşında vefat eden Ataç Maçka’nın sevinçlerini, kederlerini 32 yıl boyunca  beyaz  bir kağıdın içinde insanlara taşıdı.

Maçka halkının ve sevenlerinin gönlünde “postacı amca" olarak taht kuran Mehmet  Ataç  yine sevenlerinin duası eşliğinde ebedi yolculuğuna uğurlandı. Maçka  Ormanüstü aile kabristanlığına defnedilen Ataç’ın cenazesine Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç,  Esiroğlu Belediye Başkanı Kenan Yusufoğlu, Ak  Parti eski il başkanı Av. Ahmet Metin Genç, CHP Maçka İlçe Başkanı Musa ve çok sayıda vatanda katıldı.

Merhuma Allah(cc)'tan rahmet ailesine ve  sevenlerine başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler