Trabzon'da Pontusculuk oyunu

Haber61 - Haber Merkezi - Trabzon'un Ortahisar Belediye Meclisinde görülen ve kentte tartışmalara neden olan Yalı Mahallesinin ismi Faroz olsun tartışmalarına hızını kesmeden devam ediyor. Basın açıklaması düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Otahi

Trabzon'da Pontusculuk oyunu

Haber61 - Haber Merkezi - Trabzon'un Ortahisar Belediye Meclisinde görülen ve kentte tartışmalara neden olan Yalı Mahallesinin ismi Faroz olsun tartışmalarına hızını kesmeden devam ediyor. Basın açıklaması düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Otahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar, konu ile alakalı tedirgin olduklarını ifade etti. Partisinin ilçe binasında konuşan Bekar, " Bu konu daha öncesinde bölgemizde işlenmiş ve Pontusluk yaygınlaştırılmak istenmiş. Bir bakıyorsunuz ki Güneydoğu'da oynanmak istenen oyunun aynısı Başta Trabzon olmak üzere bölgemizde oynanıyor. Önceki yıllarda kendimizde bulunan gençler Yunanistan getirilirek burada onlara eğitim veriliyor. Bu bir porjenin başlangıcıdır. Bunların hepsini biliyoruz. "ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel