Trabzon'da polisler komaya soktu

 Trabzon Ayasofya Mahallesi'nde Koray Refik Erensoy isimli kişi arkadaşıyla nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışmaya başladı ve kavga etti. Tartışmanın ardından çevredeki vatandaşlar polise haber verdi ve olay yerine çok sayıda ekip arabası geldi. İddiaya

Trabzon'da  polisler komaya soktu

 

Trabzon Ayasofya Mahallesi'nde Koray Refik Erensoy isimli kişi arkadaşıyla nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışmaya başladı ve kavga etti. Tartışmanın ardından çevredeki vatandaşlar polise haber verdi ve olay yerine çok sayıda ekip arabası geldi. İddiaya göre iki kişinin kavgasına gelen 25'e yakın polis kavga eden taraflara biber gazı sıkarak orantısız güç kullandı ve hastanelik etti. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Erensoy geceyi hastanede geçirdi.
 
VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ
 
Bu sırada mahalleye gelen Koray Erensoy'un arkadaşları ve mahalle halkı olayı protesto etti. Çok sayıda polisin bir kişiye karşı kullandığı bu orantısız gücün kabul edilebilir olmadığını belirten arkadaşları şu tepkiyi verdi, "İki arkadaş mahallede tartışmaya başladı, kavga etti. 25'e yakın polis olay yerine geldi ve uzlaşmayı ve nabzı düşürmek yerine direk iki arkadaşı darp girişiminde bulundu. Koray Erensoy'a biber gazı sıkıldı ve kelepçe takarak dayak atıldı."
 
VÜCUDUNDA COP İZLERİ VAR
 
"Vücudunda cop ve darp izleri bulunan arkadaşımız hastanelik oldu. 1 kişiye karşı bu kadar polis böyle mi yapması gerekiyor? Bu nasıl bir anlayıştır. Polis olayı ayırmak yerine darp ediyor. Bunu ne insanlık adına kabul edebiliriz ne de Koray Erensoy'un arkadaşları adına kabul edebiliriz. Burası terör bölgesi değil. Zaten bu tarz olayları Doğu Bölgemizde yapamazlar. Bizim isteğimiz Sayın Emniyet Müdürü Ertan Yavaş polislere olaylarda nasıl müdahale etmesi gerektiğini anlatsın ve bu darp girişiminde bulunan polisler de cezasız kalmasın. Biz savcılığa suç duyurusunda bulunduk, olayların da takipçisi olacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel