Trabzon'da polise tehdid

Trabzon'da, polisleri tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu öne sürülen bir kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Tonya ilçesi Orta Mahalle'ye gelerek, açıklanmayan bir sebeple polis memurları M.S.A. ile İ.Y'ye hakaret ettiği ileri sürelen İ.S, polis

Trabzon'da polise tehdid

Trabzon'da, polisleri tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu öne sürülen bir kişi gözaltına alındı. 


Alınan bilgiye göre, Tonya ilçesi Orta Mahalle'ye gelerek, açıklanmayan bir sebeple polis memurları M.S.A. ile İ.Y'ye hakaret ettiği ileri sürelen İ.S, polislerce gözaltına alınmak istendi. 

Bu sırada polislere direndiği ve tehditlerde bulunduğu belirtilen İ.S. gözaltına alınıp İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek nezarethaneye konuldu. 

Nezarethanede de duvarlara zarar verdiği iddia edilen İ.S'nin, ''Görevli memura mukavemet etme'', ''tehdit'', ''hakaret'' ve ''kamu malına zarar verme'' iddiasıyla adliyeye sevk edileceği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel