Trabzon'da polise ateş açıldı!

Trabzon'da, kendisini yakalamak isteyen polislere ateş açan şüpheli kaçtı. Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, ilçede bir süre önce çıkan kavga sebebiyle olay yerine giden polislere bıçak çekerek kaçtığı için aranan şüpheli T.T'yi e

Trabzon'da polise ateş açıldı!
Trabzon'da, kendisini yakalamak isteyen polislere ateş açan şüpheli kaçtı.
 
Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, ilçede bir süre önce çıkan kavga sebebiyle olay yerine giden polislere bıçak çekerek kaçtığı için aranan şüpheli T.T'yi emniyet binası yakınında fark edince durumu amirlerine bildirdi.
 
Bunun üzerine harekete geçen polisler, "dur" ihtarına uymayarak kaçan T.T'yi yakalamak için takibe başladı. Şüpheli T.T. ise yakalanmamak için polislere pompalı tüfekle ateş açtı.
 
Polislerin de ateşle karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Şüpheli T.T. çatışma sonrası kaçtı.
 
Olayın ardından T.T'nin yakalanması için ilçeye gelen takviye özel harekat polislerinin desteğinde başlatılan arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
 
Herhangi bir yaralananın olmadığı çatışmada ekip aracına isabet eden kurşunların araca mevzi alan polislerin mi yoksa T.T'nin silahından mı çıktığının araştırıldığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler