Trabzon'da polis yoktu

Trabzon'da bir grup sabah saatlerinde Atatürk Alanı'nda, Atatürk anıtı önünde, İstanbul Gezi Parkı'ndaki eyleme destek için toplandı. Bazı sivil toplum örgütlerinin öğle saatlerinde postane önünden başlayan yürüyüşünde de, 'Recop Tazyik Gazaboğan' afişi d

Trabzon'da polis yoktu

Trabzon'da bir grup sabah saatlerinde Atatürk Alanı'nda, Atatürk anıtı önünde, İstanbul Gezi Parkı'ndaki eyleme destek için toplandı. Bazı sivil toplum örgütlerinin öğle saatlerinde postane önünden başlayan yürüyüşünde de, 'Recop Tazyik Gazaboğan' afişi dikkat çekti. Çevredeki vatandaşlarında zaman zaman destek verdiği yürüyüş, Atatürk Alanı'na kadar devam etti. Burada oturma eylemi yapan grupla birleşen eylemciler, ortak bir basın açıklaması ile Gezi Parkı'nda yapılan sert müdahaleleri protesto ettiler, hükümeti istifaya çağırdılar. Gerek yürüyüş gerekse eylem boyunca çevrede çok az sayıda görülen polislerin herhangi bir müdahalesinin olmaması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel