Trabzon'da polis vicdansız sürücünün peşinde

Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi’nde geçtiğimiz Cumartesi akşamı 2 çocuğu ile birlikte karşıdan karşıya geçerken sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir jipin çarpması sonucu sağ bacağı kırılan Melek Özçavdar, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde tedavi altına al

Trabzon'da polis vicdansız sürücünün peşinde

Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi’nde geçtiğimiz Cumartesi akşamı 2 çocuğu ile birlikte karşıdan karşıya geçerken sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir jipin çarpması sonucu sağ bacağı kırılan Melek Özçavdar, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, polis çarptığı kadını bırakıp kaçan jip sürücüsünü arıyor.

Başından geçen kazayı anlatan 2 çocuk annesi Melek Özçavdar (36), "Olay günü amcamın gelinine gitmiştim. İki çocuğumla birlikte dolmuştan indikten sonra kaldırımdan yola doğru yöneldim. Sağıma soluma araba var mı diye bakarak karşıya doğru yürümeye başladım. İkinci adımımı atarken, önce rüzgar sesi gibi bir ses duydum ve ardından bir araç bana çarptı. Sanırım çok süratliydi.

Çarpmanın etkisi ile kaldırıma düştüm. Bu sırada çocuklarıma sarıldım. 'Başımızı çarpmayalım' diye çok direndim. Şükürler olsun çocuklarıma bir şey olmadı. Bacağımın acısıyla bir an koptuğunu zannettim. Daha sonra çevredeki dolmuşçulara sağlık ekiplerine haber verdiler. Zaten çevredekiler aracın çok hızlı olduğunu görmüşler. Bana çarpan kişiden şikayetçiyim" dedi.

"Allah’ıma şükürler olsun ki iyiyim, çocuklarım da iyi" diyen Özçavdar "Kazanın en çok üzüldüğüm yanı bacağımın kırılmasından çok bana çarpan aracın hiç arkasına bakmadan olay yerinden ayrılması oldu” şeklinde konuştu.

Öte yandan polis ekipleri 2 çocuk annesini çarpıp kaçan jipi bulmak için MOBESE kayıtları ile çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler