Trabzon'da polis kendini vurdu!

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Hızırbey mahallesinde akşam saatlerinde yaşanan olay şok etkisi yarattı. Trabzon Emniyetinde görevli 1,5 yıllık polis memuru 23 yaşındaki Antalya doğumlu Ali A; Görevli olduğu Numune Hastanesine gitmey

Trabzon'da polis kendini vurdu!

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Hızırbey mahallesinde akşam saatlerinde yaşanan olay şok etkisi yarattı. Trabzon Emniyetinde görevli 1,5 yıllık polis memuru 23 yaşındaki Antalya doğumlu Ali A; Görevli olduğu Numune Hastanesine gitmeyince mesai arkadaşları kendisini telefon ile aradı. Cevap alamayan Arkadaşları Ali A’nın Ortahisar İlçesi Hızırbey sokaktaki evine giderek durumunu kontrol etmek istediler.

ARKADAŞLARI OLAY YERİNE GELDİ

Saat 19:30 sularında eve giden mesai arkadaşları çilingir çağırarak kapıyı açtıklarında şok oldular. Polis memuru Ali A. ve 19 yaşındaki Trabzonlu Fatma Z’nin başından tek kurşun ile vurulmuş halde gördüler. 155 telefonuna ihbarda bulunan mesai arkadaşları yardım istedi. Olay yerine 112 ekipleri ve çok sayıda polis memuru gelsede yapılacak bir şey yoktu. Genç Memur ve yanındaki kız hayatını kaybetmişti.

CESETLER ADLİ TIP’A

Trabzon Emniyetine bağlı Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü ekipleri Hızırbey’de bulunan bir binanın catı katındaki cesetlerde detaylı inceleme yaptıktan sonra olay yerinde Trabon Cumhuriyet Başsavcısının gelmesini bekledi. Bir süre sonra Savcı gelerek olay yeri tutnağını tutuktan sonra memur ve KTÜ öğrencisi olduğu ileri sürülen Fatma Z’yi Trabzon Adli Tıp Kurumuna sevk etti.

POLİS VURDU İNTİHAR ETTİ İDDİASI

Olay Yeri inceleme ekipleri yapmış olduğu çalışamda evde iki adet boş kovan bulurken Polis Memurunun önce Fatma Z’yi daha sonra ise kendisine ateş ederek hayatına son verdiği iddia edildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre; evden silah sesinin duyulmadığını sadece bir ara bağırışma sesi geldiğini ve kısa sürdüğünü belirttiler. Olay yerine Trabzon Emniyet Müdürüde gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel