Trabzon'da polis kadınla yakalandı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru yol kenarında otomobilde kadın arkadaşı ile uygunsuz şekilde önce MOBESE kameralarına sonra meslektaşlarına yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Sahil Yolu Beşirli mevkiinde araç park alanında MOBES

Trabzon'da polis kadınla yakalandı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru yol kenarında otomobilde kadın arkadaşı ile uygunsuz şekilde önce MOBESE kameralarına sonra meslektaşlarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Sahil Yolu Beşirli mevkiinde araç park alanında MOBESE kameraları tarafından 'şüpheli araç' olarak belirlenen park halindeki bir otomobili kontrole giden polis ekipleri, araçta biri kadın iki kişiyi yarı çıplak halde uygunsuz şekilde buldu.

Polislerin araca içerisindeki uygunsuz hareketlerinden ötürü kendisini uyarmasına sinirlenen ve polis memuru olduğu öğrenilen Y.I. (38), biri beylik diğeri de kendisine ait ruhsatlı iki tabanca ile araçtan inerek meslektaşlarını tehdit etti.

Görevli polislerin müdahalesi ile Y.I. etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Emniyete götürülen Y.I. polislerin şikayeti üzerine 'Görevli memura mukavemet, silahla tehdit ve kamu görevlisine hakaret' suçlamasıyla savcılığa sevk edildi.

Y.I. ifadesinin ardından nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Açığa alınan polis memuru Y.I. hakkında Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nce de idari soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler