Trabzon'da polis günü etkinlikleri

Trabzon'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.Trabzon Valiliği önünde düzenlenen törende, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda

Trabzon'da polis günü etkinlikleri

Trabzon'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Trabzon Valiliği önünde düzenlenen törende, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Buradaki törenin ardından şehit ailelerini makamında kabul eden Köksal, ailelerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

VALİ ÖZ VE EMNİYET MÜDÜRÜ KÖKSAL'DAN MESAJ

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, 10 Nisan Polis Haftası sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Öz, İl Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi tarafından telsizle tüm polislere okunan mesajında, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutladı.

Öz, mesajında "Güvenliğin ve huzurun teminatı olan, mesai merhumu gözetmeksizin görevleri başında olan emniyet teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyor, görevi başında şehit düşen ve aramızdan ayrılan personelimize Allah'tan rahmet, görevleri başında olan mesai arkadaşlarıma ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum" dedi.

İl Emniyet Müdürü Köksal da mesajında Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Bu vesile ile polislik mesleğinin ifası sırasında en değerli varlıkları olan canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile ebediyete intikal etmiş mensuplarımızı rahmetle anıyorum. Gazi, malul ve emeklilerimize minnettarım. Görevleri başında olan teşkilat mensupları ve ailelerine sağlık, mutluluk, huzur dolu günler dilerim. Sevgi ve selamlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel