Trabzon'da peş peşe yangın

Haber61.NET - Haber Servisi - Trabzon Çatak semtinde bulunan Türk silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait arazide henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar durumu Trabzon itfaiyesi ekiplerine bildirdi. Atakent siteleri karşısında bu

Trabzon'da peş peşe yangın

Haber61.NET - Haber Servisi - Trabzon Çatak semtinde bulunan Türk silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait arazide henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar durumu Trabzon itfaiyesi ekiplerine bildirdi. Atakent siteleri karşısında bulunan araziye gelen itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Yangının kış günlerinde solmuş ve kuru olan yapraklar ile büyümesi engellenirken yangında can ve mal kaybı yaşanmadı.

Bir yangında Gazipaşa’da

İtfaiye ekipleri Çatak semtindeki yangına müdahale ettikten kısa süre sonra Gazipaşa Caddesinde bulunan bir iş merkezinden ikinci yangın alarmı aldı. Hiç vakit kaybeden olay yerine gelen itfaiye ekipleri burada da yangına müdahale etti. İş merkezi boşluğunda bulunan gazete yığının ateş almasıyla meydana geldiği anlaşılan yangın çok geçmeden söndürüldü.

Her iki yangın ile ilgili tahkikat sürüyor  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler