Trabzon'da pazar kültürü kalkmayacak

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu pazar yeri kültürünün Trabzon’da kaldırılmayacağını söyledi. Salı günü ziyaret programlarında İnönü Mahallesi’ndeki Pazar yerini ziyşaret eden Başkan Gümrükçüoğlu bir vatandaşın ‘Pazar yerlerimiz kalka

Trabzon'da pazar kültürü kalkmayacak

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu pazar yeri kültürünün Trabzon’da kaldırılmayacağını söyledi. 

Salı günü ziyaret programlarında İnönü Mahallesi’ndeki Pazar yerini ziyşaret eden Başkan Gümrükçüoğlu bir vatandaşın ‘Pazar yerlerimiz kalkacak mı?” biçimindeki sorusuna, “Pazar kültürü geçmişten günümüze kadar gelen bir kültür. Bu kültürün kaldırılması söz konusu olamaz” dedi.
 
Pazar yeri esnafı ziyaretinde Trabzon simidi satan esnaftan bol miktarda simit satın alan Başkan Gümrükçüoğlu bu simitleri satış yapan esnaf ile vatandaşlara ikram etti. Sabahın erken saatlerinde esnafa ‘Hayırlı Pazarlar’ dileğinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların taleplerini de aldı. Başkan Gümrükçüoğlu çocuklara oyuncak ve çıkolata ikramında bulundu. Pazarcıların birlikte fotoğraf çektirme taleplerini di kırmayan Başkan Gümrükçüoğlu bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler