Trabzon'da pazar günü elektrik kesintisi

  Trabzon merkez, Of ve Akçaabat ilçelerinde bazı köy ve mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacak. Çoruh EDAŞ Şirket Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bakım ve onarım çalışması nedeniyle 3 Mart Pazar günü 09.00-15: 00 saatleri arasında Of ilçes

Trabzon'da pazar günü elektrik kesintisi

  Trabzon merkez, Of ve Akçaabat ilçelerinde bazı köy ve mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

 Çoruh EDAŞ Şirket Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bakım ve onarım çalışması nedeniyle 3 Mart Pazar günü 09.00-15: 00 saatleri arasında Of ilçesine bağlı Yukarı Kışlacık, Solaklı mahalleleri, Yeni Mahalle, belediye su deposu ve Miktat Sarıalioğlu İlkokulu'na elektrik verilemeyeceği belirtildi.

 Açıklamada, aynı gün tesis yenileme çalışması sebebiyle 08.00-13.00 saatleri arasında Akçabat ilçesine bağlı Yaylacık, Sarıtaş, Dürbınar mahalleleri ve Orta Mahalle, 09.00-12.00 saatleri arasında merkeze bağlı Kutlugün, Gölçayır, Düzyurt, Akoluk, İncesu, Dolaylı, Yeşilyurt, Esenyurt ve Yeşilbük köyleri, 08.00-11.00 saatleri arasında Yavuz Selim Bulvarı'nda elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel