Trabzon'da parkomat krizi

 Başkan Gümrükçüoğlu : 'İsteyen istediği davayı açar.' derken, CHP Merkez İlçe Başkanı Kaya: 'Belediyeye süre veriyoruz!' dedi. İSTEYEN DAVAYI AÇAR!Trabzon gündemine şimdi de, Gazipaşa Caddesi’ndeki otopark sorunu oturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan

Trabzon'da parkomat krizi

 

Başkan Gümrükçüoğlu : 'İsteyen istediği davayı açar.' derken, CHP Merkez İlçe Başkanı Kaya: 'Belediyeye süre veriyoruz!' dedi.
 
İSTEYEN DAVAYI AÇAR!
Trabzon gündemine şimdi de, Gazipaşa Caddesi’ndeki otopark sorunu oturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya’yı karşı karşıya getiren parkomat uygulaması için başkan Gümrükçüoğlu dün Kaya’ya rest çekti. Gümrükçüoğlu,  “İsteyen istediği davayı açar. Hukuken uygulamamızı savunacağız” dedi.
 
 UYGULAMA YASAL DEĞİL
Başkan Kaya ise, “Bu cadde de mülk sahibi olan insanlar ruhsat aşamasında otopark parası adı altında belediyeye ücret ödediler. Şimdi onlardan ücret alınamaz. Bu yasal değil. Cadde üzerindeki esnafta bu durumdan şikâyetçi. Bir kere uyardık, yine uyarıyoruz. Belediye bu uygulamadan derhal vazgeçmeli. Bir müddet daha bekleyeceğiz. Sonra bu konuyu yasal yollarla biz halledeceğiz” dedi.
 
Kaynak : Sonnokta 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel